Recept Afdrukken
Boerenkool-champignon muffins
Boerenkool-champignon muffins
Maaltijd Tussendoortje
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Tussendoortje
Porties
Ingrediënten
Boerenkool-champignon muffins
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Verhit de olie in een pan en bak de champignon stukjes zo'n 8 minuten.
  3. Zet het vuur lager, voeg de knoflook en tijm toe en bak dit 2 minuten mee.
  4. Voeg het citroensap en de uisnippers samen met de chilivlokjes toe en bak dit zo'n 2 minuten.
  5. Voeg de boerenkool toe en laat dit al roerend slinken.
  6. Ontdoe de inhoud van de pan zo goed mogelijk van vocht en schep dit mengsel vervolgens in een keukenmachine samen met de eieren, de kokosmelk en de peterselie.
  7. Pureer dit tot een gladde massa.
  8. Meng de puree met de overige ingrediënten en verdeel dit mengsel over een aantal muffinvormpjes.
  9. Plaats de vormpjes zo'n 20-25 minuten in de oven.
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!