Porties |
Ingrediënten
- Max. 100 g Boerenkool grof gehakt
- Max. 100 g Pompoen geraspt
- Max. 1 Chilipepertje fijn gehakt
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Min. 1 handje Peterselie fijn gehakt
Ingrediënten
|
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180 graden en leg bakpapier op de bakplaat.
- Verhit de olie in een pan en fruit de uisnippers samen met de knoflook en het fijn gehakte chilipepertje.
- Voeg de boerenkool en pompoenrasp toe en roerbak dit zo’n 4 minuten mee (tot de boerenkool is geslonken en vocht is verdampt).
- Laat de inhoud van de pan afkoelen, knijp de groenten uit van overtollig vocht, doe ze samen met tofu en de peterselie in een keukenmachine en pureer tot een glad mengsel is ontstaan.
- Vorm met vochtige, koele handen balletjes van dit mengsel en verdeel ze over de bakplaat.
- Plaats de balletjes zo’n 15 minuten in de oven en serveer!
Deel dit Recept
Add comment