Porties |
Ingrediënten
- Max. 100 g Boerenkool grof gehakt
- Currypasta paprikapoeder, kurkuma, uipoeder, korianderzaad, witte peper, knoflookpoeder, korianderzaad en fenegriekzaad
- Max. 75 g Feta
- Max. 1 el Citroenrasp van een biologische citroen
- Max. 20 g Rauwe pistachenoten
Ingrediënten
|
Instructies
- Doe de helft vd pistachenoten samen met de curry madras kruiden en de citroenrasp in een keukenmachine en maal dit fijn.
- Voeg de boerenkool handje voor handje toe en maal ook dit mee tot het helemaal fijn is gemalen.
- Voeg de feta toe en blijf pureren tot een zacht deeg is ontstaan.
- Hak de andere helft vd pistachenoten fijn en verdeel dit over een schoteltje.
- Vorm met koele, vochtige handen balletjes van het boerenkool-feta mengsel en rol de balletjes door de pistachekruimels tot ze hiermee omhuld zijn.
- Laat de balletjes opstijven in de koeling en serveer!
Deel dit Recept
Add comment