Porties |
Ingrediënten
- Max. 100 g Boerenkool grof gehakt
- Max. 100 g Bladspinazie grof gehakt
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max, 1.5 Ei
- Max. 10 g Parmezaanse kaas geraspt
Ingrediënten
|
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180 graden en leg bakpapier op de bakplaat.
- Verhit de olie in een pan en fruit de uisnippers samen met de knoflook.
- Voeg de boerenkool en spinazie toe en roerbak dit zo’n 4 minuten mee (tot de groenten zijn geslonken en vocht is verdampt).
- Laat de inhoud van de pan afkoelen, knijp de groenten uit van overtollig vocht, doe ze samen met de kaas en de eieren in een keukenmachine en pureer tot een glad mengsel is ontstaan.
- Vorm met vochtige, koele handen balletjes van dit mengsel en verdeel ze over de bakplaat.
- Plaats de balletjes zo’n 15 minuten in de oven (tot de eieren gestold zijn en kaas gesmolten) en serveer!
Deel dit Recept
Add comment