Recept Afdrukken
Boerenkool balletjes met ei en Parmezaanse kaas
Boerenkool balletjes met ei en Parmezaanse kaas
Maaltijd Tussendoortje
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Tussendoortje
Porties
Ingrediënten
Boerenkool balletjes met ei en Parmezaanse kaas
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 180 graden en leg bakpapier op de bakplaat.
  2. Verhit de olie in een pan en fruit de uisnippers samen met de knoflook.
  3. Voeg de boerenkool en spinazie toe en roerbak dit zo’n 4 minuten mee (tot de groenten zijn geslonken en vocht is verdampt).
  4. Laat de inhoud van de pan afkoelen, knijp de groenten uit van overtollig vocht, doe ze samen met de kaas en de eieren in een keukenmachine en pureer tot een glad mengsel is ontstaan.
  5. Vorm met vochtige, koele handen balletjes van dit mengsel en verdeel ze over de bakplaat.
  6. Plaats de balletjes zo’n 15 minuten in de oven (tot de eieren gestold zijn en kaas gesmolten) en serveer!
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!