Porties |
Ingrediënten
- Min. 300 g Bloemkool in plakken va 2 cm gesneden
- Max. 1 el Kokos/olijfolie
- Kruiden kerriepoeder, tijm en peper
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Min. 2 Portobello's in repen gesneden
- Min. 200 g Bladspinazie
- Max. 20 g Parmezaanse kaas geraspt
- Max. 100 g Hüttenkäse
Ingrediënten
|
Instructies
- Meng de olie met de kruiden en wrijf de bloemkoolplakken met de helft van deze olie.
- Verhit een (gril) pan en gril de gemarineerde bloemkoolplakken zo'n 10-12 minuten tot ze aan beide kanten een mooi kleurtje hebben verkregen.
- Verhit de resterende olie in de pan en bak hierin de uisnippers samen met de portobello repen tot ze gaar zijn.
- Voeg de spinazie toe en laat dit al omscheppend slinken.
- Schep de inhoud van de pan op je bord en verdeel de bloemkoolsteaks over dit "groentenbedje".
- Schep de klodder hüttenkäse op de bloemkoolsteaks, bestrooi ze me de kaasrasp en serveer!
Deel dit Recept
Add comment