Porties |
Ingrediënten
- Min. 300 g Bloemkool in roosjes gesneden
- Min. 200 g Prei in ringetjes gesneden
- Max. 0.5 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 20 g Kokosmelk
- Max. 120 g Naturel rosbief zonder additieven
- Min. 150 g Oesterzwammen grof gehakt
- Een snufje Peper
Ingrediënten
|
Instructies
- Breng een laagje water aan de kook en kook de bloemkool in 10-15 minuten gaar.
- Verhit in de tussentijd de olie in een pan en stoof de preiringetjes in 5-7 minuten gaar.
- Voeg de oesterzwamstukjes en een snuf peper toe en bak dit mee tot ze beginnen te slinken.
- Giet in de tussentijd de bloemkoolroosjes af, voeg de kokosmelk toe en stamp dit tot een puree.
- Schep de inhoud van de pan door de puree, schep de stamppot op je bord en serveer!
Deel dit Recept
Add comment