Porties |
Ingrediënten
- Min. 300 g Bloemkool in roosjes gesneden
- Max. 2 Paprika's in blokjes gesneden
- Max. 75 g Rucola
- Max. 20 g Kokosmelk (zonder additieven)
- Max. 20 g Rauwe amandelen
- Max. 2 Eieren hard gekookt, gepeld en gehalveerd
- Een snufje Peper
Ingrediënten
|
Instructies
- Breng een laagje water aan de kook en kook de bloemkool in zo'n 15 minuten gaar.
- Voeg zo'n 3 minuten voor het eind van de kooktijd de paprikablokjes toe en kook deze de resterende minuten mee.
- Giet de bloemkool en paprika af, voeg de kokosmelk en een snuf peper toe en stamp dit tot een puree.
- Roer de rucola door de puree, schep de stamppot op je bord, verdeel de ei-helften en de amandelen over de stamppot en serveer.
Deel dit Recept
Add comment