
Porties |
Ingrediënten
- Min. 300 g Bloemkool in roosjes gesneden
- Min. 250 g Champignons in kwartjes gesneden
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Min. 200 g Paksoi in reepjes gesneden
- Max. 0.5 el Kokos;/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 20 g Kokosmelk (zonder additieven)
- Een snufje Nootmuskaat
- Een snufje Peper
- Specerijen gemberpoeder en komijnzaad
- Max. 120 g Naturel tofu in blokjes gesneden
Ingrediënten
| ![]() |
Instructies
- Breng een laagje water aan de kook, voeg de bloemkool roosjes toe en kook deze in 10-15 minuten gaar.
- Giet de roosjes af en houd ze warm.
- Verhit de olie in een pan, voeg de uisnippers toe en fruit deze een aantal minuten.
- Voeg de tofu blokjes en de specerijen toe en bak de blokjes rondom bruin.
- Voeg de champignon stukjes en de paksoi reepjes toe en laat deze al roerend slinken.
- Voeg de kokosmelk en een snuf nootmuskaat en peper toe aan de gare bloemkool roosjes en stamp de roosjes tot een puree.
- Roer het groenten-tofu mengsel door de puree, schep de stamppot op je bord en serveer!
Deel dit Recept
Add comment