Recept Afdrukken
Bloemkoolstamppot met paksoi
Bloemkoolstamppot met paksoi
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Bloemkoolstamppot met paksoi
Instructies
  1. Breng een laagje water aan de kook, voeg de bloemkool roosjes toe en kook deze in 10-15 minuten gaar.
  2. Giet de roosjes af en houd ze warm.
  3. Verhit de olie in een pan, voeg de uisnippers toe en fruit deze een aantal minuten.
  4. Voeg de tofu blokjes en de specerijen toe en bak de blokjes rondom bruin.
  5. Voeg de champignon stukjes en de paksoi reepjes toe en laat deze al roerend slinken.
  6. Voeg de kokosmelk en een snuf nootmuskaat en peper toe aan de gare bloemkool roosjes en stamp de roosjes tot een puree.
  7. Roer het groenten-tofu mengsel door de puree, schep de stamppot op je bord en serveer!
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!