Recept Afdrukken
Bloemkoolstamppot met paksoi, champignons en tofu
Bloemkoolstamppot met paksoi, champignons en tofu
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Bloemkoolstamppot met paksoi, champignons en tofu
Instructies
  1. Breng een laagje water aan de kook en kook de bloemkoolroosjes in 10-15 minuten gaar.
  2. Giet deze af en houd ze warm.
  3. Verhit de olie in een pan en fruit de uisnippers.
  4. Voeg de tofublokjes en de specerijen toe en bak de blokjes rondom bruin.
  5. Voeg de champignons en paksoi toe en laat deze al roerend lichtelijk slinken.
  6. Voeg de kokosmelk en een snuf nootmuskaat en peper toe aan de gare bloemkool en pureer dit.
  7. Roer het groenten-tofu mengsel door de puree, schep de stamppot op je bord en serveer!
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!