Porties |
Ingrediënten
- Min. 300 g Bloemkool in roosjes gesneden
- Max. 0.5 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 20 g Kokosmelk (zonder additieven)
- Kruiden Italiaanse tuinkruiden, bieslook en peper
- Min. 2 Portobello's fijn gesneden
- Max. 35 g Parmezaanse kaas geschaafd
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de helft vd olie in een soeppan, voeg de bloemkoolroosjes toe en roerbak deze tot ze een kleurtje krijgen.
- Voeg een gewenste hoeveelheid water samen met de kokosmelk en de kruiden toe, breng dit aan de kook, zet het vuur lager en laat de bloemkool vervolgens in zo'n 15-20 minuten gaar pruttelen.
- Verhit in de tussentijd de resterende olie in een pan en bak de portobellostukjes zo'n 5 minuten in deze pan.
- Schep de gebakken paddenstoelen onder in je soepbord of kom, pureer de soep, giet de gepureerde soep over de paddenstoelenstukjes, garneer met de kaas en serveer!
Deel dit Recept
Add comment