Recept Afdrukken
Bloemkoolsoep met garnalen en peterselie
Bloemkoolsoep met garnalen en peterselie
Maaltijd Hoofdgerecht, Lunch
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht, Lunch
Porties
Ingrediënten
Bloemkoolsoep met garnalen en peterselie
Instructies
  1. Verhit de olie in een soeppan, voeg de bloemkoolroosjes toe en bak deze tot ze licht kleuren.
  2. Voeg de uisnippers en de preiringetjes toe en stoof deze mee tot de uisnippers glazig ogen.
  3. Voeg een gewenste hoeveelheid water toe, dek de pan af en kook de soep tot de groenten gaar zijn geworden.
  4. Voeg zout, peper en kokosmelk toe en pureer de soep tot deze glad is geworden.
  5. Schep de garnalen in een kom of bord, begiet deze met de soep, garneer met peterselie en serveer!
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!