Porties |
Ingrediënten
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 100 g Prei in ringetjes gesneden
- Min. 300 g Bloemkool in roosjes gesneden
- Max. 0.5 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 20 g Kokosmelk (zonder additieven)
- Een snufje Ongeraffineerd mineraalzout en peper
- Max. 120 g Garnalen gepeld
- Max. 1 handje Peterselie
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de olie in een soeppan, voeg de bloemkoolroosjes toe en bak deze tot ze licht kleuren.
- Voeg de uisnippers en de preiringetjes toe en stoof deze mee tot de uisnippers glazig ogen.
- Voeg een gewenste hoeveelheid water toe, dek de pan af en kook de soep tot de groenten gaar zijn geworden.
- Voeg zout, peper en kokosmelk toe en pureer de soep tot deze glad is geworden.
- Schep de garnalen in een kom of bord, begiet deze met de soep, garneer met peterselie en serveer!
Deel dit Recept
Add comment