Recept Afdrukken
Bloemkoolrisotto met venkel en garnalen
Bloemkoolrisotto met venkel en garnalen
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Bloemkoolrisotto met venkel en garnalen
Instructies
  1. Breng een laagje water aan de kook en voeg de Italiaanse kruiden toe.
  2. Verhit de olie in een pan, voeg de venkelblokjes en het venkelzaad toe en roerbak dit 2 minuten.
  3. Voeg de bloemkoolkorrels toe en bak deze mee tot ze een kleurtje krijgen.
  4. Giet het kruidige water toe aan de pan tot de bloemkoolkorrels onder een laagje kruidig vocht staan en laat dit pruttelen tot de bloemkoolkorrels het vocht hebben opgenomen en gaar zijn.
  5. Roer de garnalen door de bloemkoolrisotto en breng op smaak met zout en peper.
  6. Schep de risotto op je bord, garneer met de kaas en serveer!
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!