Porties |
Ingrediënten
- Max. 200 g Bloemkoolrijst
- Max. 10 g Rode ui gesnipperd
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Max. 1 Courgette in blokjes gesneden
- Max. 200 g Rode kool in blokjes gesneden
- Italiaanse tuinkruiden
- Max. 1 el Citroensap
- Max. 75 g Feta in blokjes gesneden
- Min. 1 handje Koriander fijn gehakt
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de olie in een pan en fruit de uisnippers samen met de knoflook.
- Voeg de bloemkoolrijst, de courgetteblokjes en de rodekool blokjes toe en roerbak kortstondig (tot de groenten beginnen te glimmen).
- Voeg een laagje heet water en de Italiaanse kruiden toe, breng het geheel aan de kook en laat onder regelmatig roeren het vocht verdampen en groenten gaar worden.
- Haal de pan van het vuur, schep het citroensap, de koriander en de fetablokjes door de risotto, schep de risotto op je bord en serveer!
Deel dit Recept
Add comment