Bloemkoolrijst salade met kip en appel
Maaltijd
Hoofdgerecht
,
Lunch
Porties
1
Porties
1
Ingrediënten
Max. 120
g
Kipfilet
gekookt en aan flarden gescheurd
Max. 2
Appels
in blokjes gesneden
Max. 1
stengel
Bleekselderij
in stukjes gesneden
Min. 1
handje
Peterselie
grof gehakt
Max. 200
g
Bloemkool
tot korrels gemalen
Dressing-ingrediënten
max. 1 eetlepel koud geperste olijfolie, max. 1 eetlepel (appel)azijn, max. 1 eetlepel citroensap, peper
Instructies
Breng een laagje water aan de kook en stoom de bloemkoolkorrels boven het kokende water beetgaar.
Meng de korrels na afkoeling met de overige ingrediënten en zet dit mengsel in de koeling, zodat alle smaken goed op elkaar in kunnen werken.
Haal de salade na een tijdje uit de koeling, verdeel hem over je bord en serveer!
Gerelateerd