Porties |
Ingrediënten
- Max. 200 g Pompoen in blokjes gesneden
- Max. 300 g Bloemkool in roosjes gesneden
- Max. 120 g Kipfilet in stukjes gesneden
- Min. 100 g Kastanjechampignons in kwarten gesneden
- Een snufje Korianderzaad
- Een snufje Kurkuma
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 1 el Ongezoete, glutenvrije sojasaus (Tamari)
- Max. 1 el Koriander grof gehakt
- Max. 1 el Munt grof gehakt
Ingrediënten
|
Instructies
- Verwarm de oven voor op 200 graden en leg bakpapier op een bakplaat.
- Verdeel de pompoenblokjes over de bakplaat en besprenkel deze met de helft vd olie.
- Meng dit met je handen goed door elkaar, zodat de blokjes omgeven raken met de olie.
- Rooster de pompoenblokjes 12-15 minuten.
- Rasp de bloemkoolroosjes in de tussentijd tot kleine korrels.
- Verhit de andere helft vd olie in een pan.
- Fruit de uisnippers.
- Voeg de kipblokjes toe en bak deze rondom bruin.
- Voeg de champignons toe en bak ook deze bruin.
- Roer hier vervolgens de bloemkoolkorrels door samen met korianderzaad, knoflook en kurkuma.
- Bak dit samen zo'n 2-3 minuten.
- Voeg de sojasaus en de geroosterde pompoen blokjes samen met koriander en munt toe, roer dit door en klaar is je bloemkoolrijst!
Deel dit Recept
Add comment