Recept Afdrukken
Bloemkoolrijst met pompoen en champignons
Bloemkoolrijst met pompoen en champignons
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Bloemkoolrijst met pompoen en champignons
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 200 graden en leg bakpapier op een bakplaat.
  2. Verdeel de pompoenblokjes over de bakplaat en besprenkel deze met de helft vd olie.
  3. Meng dit met je handen goed door elkaar, zodat de blokjes omgeven raken met de olie.
  4. Rooster de pompoenblokjes 12-15 minuten.
  5. Rasp de bloemkoolroosjes in de tussentijd tot kleine korrels.
  6. Verhit de andere helft vd olie in een pan.
  7. Fruit de uisnippers.
  8. Voeg de kipblokjes toe en bak deze rondom bruin.
  9. Voeg de champignons toe en bak ook deze bruin.
  10. Roer hier vervolgens de bloemkoolkorrels door samen met korianderzaad, knoflook en kurkuma.
  11. Bak dit samen zo'n 2-3 minuten.
  12. Voeg de sojasaus en de geroosterde pompoen blokjes samen met koriander en munt toe, roer dit door en klaar is je bloemkoolrijst!
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!