Recept Afdrukken
Bloemkoolrijst pilav met yoghurt en granaatappelpitjes
Bloemkoolrijst pilav met yoghurt en granaatappelpitjes
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Bloemkoolrijst pilav met yoghurt en granaatappelpitjes
Instructies
  1. Verhit de olie in een pan en fruit de uisnippers.
  2. Voeg de kruiden toe en toer door.
  3. Voeg de bloemkoolrijst toe en roer door tot de rijst een een kleurtje heeft gekregen.
  4. Zet het vuur lager, doe een deksel op de pan en bak de rijst (onder regelmatig roeren) 7-10 minuten.
  5. Schep de rijst op je bord, meng de koriander met de yoghurt en de granaatappelpitjes, verdeel dit over de rijst, garneer met de amandelen en serveer!
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!