Porties |
Ingrediënten
- Min. 200 g Bloemkool tot korrels geraspt of gemalen
- Max. 0.5 el Olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Kruiden kerriepoeder, kurkuma, peper
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Min. 1 handje Koriander grof gehakt
- Max. 150 g Magere yoghurt (naturel)
- Max. 150 g Granaatappelpitjes
- Max. 10 g Rauwe amandelen
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de olie in een pan en fruit de uisnippers.
- Voeg de kruiden toe en toer door.
- Voeg de bloemkoolrijst toe en roer door tot de rijst een een kleurtje heeft gekregen.
- Zet het vuur lager, doe een deksel op de pan en bak de rijst (onder regelmatig roeren) 7-10 minuten.
- Schep de rijst op je bord, meng de koriander met de yoghurt en de granaatappelpitjes, verdeel dit over de rijst, garneer met de amandelen en serveer!
Deel dit Recept
Add comment