Porties |
Ingrediënten
- Max. 1 el Kokos/olijfolie
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Min. 200 g Bloemkoolrijst
- Max. 1 el Citroensap
- Kruiden Italiaanse tuinkruiden en peper
- Max. 200 g Tuinbonen gedopt
- Max. 100 g Garnalen gepeld
- Max. 10 g Parmezaanse kaas geraspt
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de olie in een pan, voeg de uisnippers en de knoflook toe en fruit dit een aantal minuten.
- Voeg de bloemkoolrijst toe en bak dit twee minuten mee.
- Voeg het citroensap, de kruiden en een scheutje water toe en laat het vocht al roerend verdampen tot de bloemkoolrijst gaar is en het vocht heeft geabsorbeerd.
- Voeg de tuinbonen en de garnalen toe, roer dit door en laat het geheel al roerend garen tot de garnalen roze kleuren.
- Schep het rijstgerecht op je bord, garneer het met de kaasrasp en serveer!
Deel dit Recept
Add comment