Recept Afdrukken
Bloemkoolrijst met pompoen en tofu
Bloemkoolrijst met pompoen en tofu
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Bloemkoolrijst met pompoen en tofu
Instructies
  1. Breng een laagje water aan de kook, stoom de bloemkoolrijst boven het kokende water gaar en zet de gare rijst vervolgens apart.
  2. Gebruik het kokende water vervolgens om de sperziebonen een aantal minuten te blancheren en spoel deze vervolgens af onder koud water.
  3. Verhit de olie in en pan, voeg de pompoenblokjes toe en bak deze zo'n 5 minuten.
  4. Voeg de uisnippers en de tofu reepjes toe en bak dit zo'n 3 minuten mee.
  5. Voeg de geblancheerde sperziebonen en de sojasaus toe en laat al roerende het vocht verdampen en de sperzieboontjes gaar worden.
  6. Schep de bloemkoolrijst op je bord, schep de inhoud van de pan op de rijst, garneer met de cashewnoten en serveer!
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!