Porties |
Ingrediënten
- Max. 300 g Bloemkoolrijst
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Min. 200 g Sperziebonen gehalveerd
- Max. 200 g Pompoen in blokjes gesneden
- Max. 120 g Tofu in reepjes gesneden
- Max. 0.5 el Kokos;/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 10 g Rauwe cashewnoten
- Max. 1 el Kokos;/olijfolie koud geperst (extra vergine)
Ingrediënten
|
Instructies
- Breng een laagje water aan de kook, stoom de bloemkoolrijst boven het kokende water gaar en zet de gare rijst vervolgens apart.
- Gebruik het kokende water vervolgens om de sperziebonen een aantal minuten te blancheren en spoel deze vervolgens af onder koud water.
- Verhit de olie in en pan, voeg de pompoenblokjes toe en bak deze zo'n 5 minuten.
- Voeg de uisnippers en de tofu reepjes toe en bak dit zo'n 3 minuten mee.
- Voeg de geblancheerde sperziebonen en de sojasaus toe en laat al roerende het vocht verdampen en de sperzieboontjes gaar worden.
- Schep de bloemkoolrijst op je bord, schep de inhoud van de pan op de rijst, garneer met de cashewnoten en serveer!
Deel dit Recept
Add comment