Recept Afdrukken
Bloemkoolrijst met paksoi, oesterzwammen en brie
Bloemkoolrijst met paksoi, oesterzwammen en brie
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Bloemkoolrijst met paksoi, oesterzwammen en brie
Instructies
  1. Verhit de olie in een kookpan en en fruit de uisnippers samen met de knoflook.
  2. Voeg de bloemkoolrijst toe en na een aantal minuten roeren ook de azijn.
  3. Voeg vervolgens beetje bij beetje kokend water toe (tot het laagje rijst onder water staat) en voeg al roerend de kruiden toe.
  4. Voeg de oesterzwamstukjes en paksoistukjes toe en blijf goed roeren.
  5. Voeg, nadat het vocht verdampt is, nog een klein laagje water toe, doe de deksel op de pan en laat de bloemkoolkorrels in zo'n 5 minuten garen.
  6. Verwijder de deksel van de pan en laat het vocht al roerend verdampen.
  7. Roer de basilicum en peterselie door het rijstgerecht en schep het op je bord.
  8. Verdeel de briestukjes over de warme rijst, zodat dit wat kan smelten, en serveer!
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!