Porties |
Ingrediënten
- Max. 1 el Ongezoete sojasaus (Tamari)
- Max. 1 el (Appel)azijn
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Chipotle kruiden gemberpoeder en peper
- Max. 120 g Wilde zalmfilet in blokjes gesneden
- Min. 300 g Bloemkoolrijst
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 100 g Prei in ringetjes gesneden
- Max. 200 g Shiitakes gesneden
- Max. 100 g Paksoi gesneden
Ingrediënten
|
Instructies
- Meng de sojasaus met de azijn, de knoflook en de kruiden en marineer de zalmstukjes minimaal 10 minuten in dit mengsel.
- Verhit de olie in een pan, voeg de prei stukjes toe en roerbak deze een minuutje.
- Voeg de bloemkoolrijst toe en roerbak dit 5-8 minuten mee.
- Voeg de paksoi en shiitakes toe, meng deze met de rijst en bak deze een minuutje mee.
- Voeg vervolgens de gemarineerde zalmstukjes toe en bak deze gaar in zo'n 2-3 minuten.
- Schep de bloemkoolrijst op je bord en serveer!
Deel dit Recept
Add comment