Recept Afdrukken
Bloemkoolrijst met kaki
Bloemkoolrijst met kaki
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Bloemkoolrijst met kaki
Instructies
  1. Breng een laagje water aan de kook en stoom de bloemkoolkorrels hierboven gaar.
  2. Verhit de helft vd olie in een pan en voeg de courgetteblokjes toe.
  3. Besprenkel de zalm met de sojasaus, verhit de resterende olie in een nieuwe pan, voeg de zalmfilet toe en bak deze in zo'n 5 minuten op laag vuur gaar.
  4. Roer de lente-uiringetjes samen met een snufje peper en zout en de gare bloemkoolkorrels door de gebakken courgette en haal de pan van het vuur.
  5. Schep de kakiblokjes door de bloemkoolrijst, schep de rijst op je bord, leg de gebakken zalm op de rijst en serveer!
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!