Porties |
Ingrediënten
- Max. 120 g Wilde zalmfilet
- Max. 1 Kaki in blokjes gesneden
- Max. 1 Courgette in blokjes gesneden
- Max. 1 Lente-uitje in ringetjes gesneden
- Max. 1 el Ongezoete sojasaus (Tamari)
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Een snufje Ongeraffineerd mineraalzout en peper
- Min. 200 g Bloemkool tot korrels geraspt of gemalen
Ingrediënten
|
Instructies
- Breng een laagje water aan de kook en stoom de bloemkoolkorrels hierboven gaar.
- Verhit de helft vd olie in een pan en voeg de courgetteblokjes toe.
- Besprenkel de zalm met de sojasaus, verhit de resterende olie in een nieuwe pan, voeg de zalmfilet toe en bak deze in zo'n 5 minuten op laag vuur gaar.
- Roer de lente-uiringetjes samen met een snufje peper en zout en de gare bloemkoolkorrels door de gebakken courgette en haal de pan van het vuur.
- Schep de kakiblokjes door de bloemkoolrijst, schep de rijst op je bord, leg de gebakken zalm op de rijst en serveer!
Deel dit Recept
Add comment