Porties |
Ingrediënten
- Max. 120 g Kabeljauw filet in stukjes gesneden
- Min. 200 g Bloemkool- of broccolirijst
- Max. 1 Rode paprika in blokjes gesneden
- Min. 100 g Champignons in plakjes gesneden
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Max. 1 el Kokos;/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Een snufje Italiaanse tuinkruiden
- Een snufje Peper
Ingrediënten
|
Instructies
- Besprenkel de kabeljauwfilet stukjes met de helft vd olie en bestrooi ze met een snuf peper.
- Verhit resterende olie in een pan, voeg de uisnippers en de knoflook toe en fruit dit een aantal minuten.
- Voeg de bloemkoolrijst, de champignon plakjes, de kabeljauw stukjes en de paprika blokjes toe, bestrooi het geheel met de Italiaanse kruiden en bak dit zo'n 10-12 minuten (tot de kabeljauw stukjes gaar zijn).
- Schep de bloemkoolrijst op je bord en serveer!
Deel dit Recept
Add comment