Porties |
Ingrediënten
- Max. 300 g Bloemkool tot korrels geraspt of gemalen
- Max. 1 Paprika in reepjes gesneden
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Max. 1 handje Bladspinazie
- Max. 1 handje Taugé
- Max. 120 g Garnalen gepeld
- Een snufje Kerriepoeder
- Max. 1 el Ongezoete sojasaus (Tamari)
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de olie in een pan en fruit de uisnippers samen met de knoflook.
- Voeg de paprikareepjes toe en bak deze kortstondig mee.
- Voeg de garnalen, de bloemkoolkorreltjes, de kerripoeder en de sojasaus toe en roer dit door.
- Voeg de spinazie en taugé toe, laat de spinazie slinken en serveer!
Deel dit Recept
Add comment