Bloemkoolrijst met garnalen en ananas
Porties
1
Porties
1
Ingrediƫnten
Instructies
  1. Breng een laagje water aan de kook, kook de bloemkoolkorrels gaar, giet ze af en zet ze (afgedekt) apart.
  2. Verhit de olie in een pan en bak de lente-uiringetjes zacht.
  3. Voeg de paprikablokjes toe en bak deze een minuutje mee.
  4. Voeg de currypasta en de sojasaus toe en roer dit door.
  5. Voeg de gare bloemkoolkorrels toe en bak dit even mee.
  6. Schep de bloemkoolrijst naar de zijkant van de pan, giet het ei in het lege gedeelte van de pan, kluts dit tot gestolde ei-korrels ontstaan en schep deze door de bloemkoolrijst.
  7. Voeg de garnalen, het citroensap en een snuf peper en zout toe en roer door.
  8. Haal de pan van het vuur, schep de ananasblokjes door het gerecht, schep het gerecht op je bord en serveer!