Porties |
Ingrediënten
- Max. 120 g Mager rundergehakt
- Min. 200 g Bloemkool tot korrels geraspt of gemalen
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 0.5 stengel Prei in stukjes gesneden
- Max. 1 Rode paprika in stukjes gesneden
- Min. 0.5 stronkje Broccoli in roosjes gesneden
- Max. 0.5 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 20 g Kokosmelk (zonder additieven)
- Een snufje Kerriepoeder
Ingrediënten
|
Instructies
- Breng een laagje water aan de kook en kook de bloemkoolkorrels gaar in zo'n 10 minuten.
- Breng in een andere pan nog een laagje water aan de kook en kook hierin de broccoliroosjes in zo'n 5 minuten beetgaar.
- Verhit in de tussentijd de olie in een pan en bak het gehakt rul.
- Voeg de preistukjes, de paprikastukjes, de uisnippers en een snuf kerriepoeder toe en roerbak dit zo'n 4-5 minuten.
- Voeg de kokosmelk toe en roer door.
- Giet de broccoliroosjes af, voeg ze toe aan de pan en meng dit met de rest vd inhoud van de pan.
- Schep de bloemkoolrijst op je bord, maak een kuiltje in het midden, schep de inhoud van de pan in dit kuiltje en serveer!
Deel dit Recept
Add comment