Porties |
Ingrediënten
- Max. 120 g Mager rundergehakt
- Min. 200 g Boemkoolrijst
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 1 Paprika in stukjes gesneden
- Min. 0.5 Prei in stukjes gesneden
- Min. 0.5 stronkje Broccoli in roosjes gesneden
- Max. 0.5 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 20 g Kokosmelk (zonder additieven)
- Een snufje Kerriepoeder
Ingrediënten
|
Instructies
- Breng een laagje water aan de kook, voeg de broccoli roosjes toe en kook ze in zo'n 5 minuten beetgaar.
- Verhit in de tussentijd de olie in een koekenpan, voeg het gehakt toe en bak dit rul.
- Voeg de prei stukjes, de paprika stukjes, de uisnippers en een snuf kerriepoeder toe en roerbak dit zo'n 4-5 minuten.
- Voeg de kokosmelk toe en roer door.
- Voeg de beetgare broccoli roosjes en de bloemkoolrijst toe, meng dit met de overige ingrediënten, schep het rijstgerecht op je bord en serveer!
Deel dit Recept
Add comment