Recept Afdrukken
Bloemkoolrijst met bleekselderij en garnalen
Bloemkoolrijst met bleekselderij en garnalen
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Bloemkoolrijst met bleekselderij en garnalen
Instructies
  1. Verhit de olie in een pan, voeg de uisnippers en de knoflook toe en fruit deze een aantal minuten.
  2. Voeg de bleekselderij stukjes toe en bak deze een minuutje mee.
  3. Voeg de bloemkoolrijst toe en bak deze tot ze een kleurtje krijgen.
  4. Voeg een scheutje water samen met de kruiden toe en laat het geheel stoven tot het vocht verdampt is.
  5. Schep de garnalen en de peterselie door de rijst, blijf roeren tot de garnalen roze kleuren, schep de inhoud van de pan op je bord en serveer!
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!