Porties |
Ingrediënten
- Max. 120 g Garnalen gepeld
- Min. 300 g Bleekselderij grof gesneden
- Min. 200 g Bloemkoolrijst
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Kruiden Italiaanse tuinkruiden en peper
- Min. 1 handje Peterselie grof gehakt
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de olie in een pan, voeg de uisnippers en de knoflook toe en fruit deze een aantal minuten.
- Voeg de bleekselderij stukjes toe en bak deze een minuutje mee.
- Voeg de bloemkoolrijst toe en bak deze tot ze een kleurtje krijgen.
- Voeg een scheutje water samen met de kruiden toe en laat het geheel stoven tot het vocht verdampt is.
- Schep de garnalen en de peterselie door de rijst, blijf roeren tot de garnalen roze kleuren, schep de inhoud van de pan op je bord en serveer!
Deel dit Recept
Add comment