Recept Afdrukken
Bloemkoolrijst gerecht met biefstuk
Bloemkoolrijst gerecht met biefstuk
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Bloemkoolrijst gerecht met biefstuk
Instructies
  1. Bestrooi de stukjes biefstuk peper, verhit de helft vd olie in een pan en bak de stukjes biefstuk rondom bruin.
  2. Voeg een beetje water, de tomatensaus en de uisnippers toe en laat dit stoven tot het vlees goed gaar is.
  3. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  4. Meng de champignon kwartjes met de resterende olie, de knoflook, de kruiden en een snuf peper en verdeel ze over de bodem van een ovenschaal.
  5. Plaats de ovenschaal 30-35 minuten in de oven.
  6. Meng de champignons na het roosteren met de azijn en de biefstuk stukjes in de ovenschaal.
  7. Breng een laagje water aan de kook en stoom de bloemkoolrijst in 4-5 minuten gaar boven het kokende water.
  8. Schep de bloemkoolrijst op je bord, schep de inhoud van de ovenschaal hier bovenop en serveer!
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!