Porties |
Ingrediënten
- Max. 120 g Biefstuk in stukjes gesneden
- Een snufje Peper
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 100 g Pure tomatensaus (Passata)
- Max, 10 g Ui gesnipperd
- Kruiden peterselie, rozemarijn en salie (fijn gehakt)
- Max. 300 g Champignons in kwartjes gesneden
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Max. 1 el (Appel)azijn
Ingrediënten
|
Instructies
- Bestrooi de stukjes biefstuk peper, verhit de helft vd olie in een pan en bak de stukjes biefstuk rondom bruin.
- Voeg een beetje water, de tomatensaus en de uisnippers toe en laat dit stoven tot het vlees goed gaar is.
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Meng de champignon kwartjes met de resterende olie, de knoflook, de kruiden en een snuf peper en verdeel ze over de bodem van een ovenschaal.
- Plaats de ovenschaal 30-35 minuten in de oven.
- Meng de champignons na het roosteren met de azijn en de biefstuk stukjes in de ovenschaal.
- Breng een laagje water aan de kook en stoom de bloemkoolrijst in 4-5 minuten gaar boven het kokende water.
- Schep de bloemkoolrijst op je bord, schep de inhoud van de ovenschaal hier bovenop en serveer!
Deel dit Recept
Add comment