Recept Afdrukken
Bloemkoolpuree met tilapia en pompelmoes
Bloemkoolpuree met tilapia en pompelmoes
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Bloemkoolpuree met tilapia en pompelmoes
Instructies
  1. Breng een laagje water met zout aan de kook en kook de bloemkoolroosjes in 15-20 minuten gaar.
  2. Giet de roosjes af, voeg de kokosmelk toe, pureer dit en zet de puree vervolgens (met de deksel op de pan) opzij.
  3. Besprenkel de tilapiafilet met de helft vh citroensap en bestrooi hem met een deel vd bieslook en de peterselie.
  4. Verhit de helft vd olie in een pan en bak de gekruide tilapiafilet zo'n 3 minuten.
  5. Draai de tilapiafilet om en bak de andere kant ook nog zo'n 3-4 minuten (tot de vis gaar is).
  6. Verhit de andere helft vd olie in een andere pan, voeg de venkelreepjes toe, besprenkel deze met de andere helft vh citroensap en met de azijn en laat dit zo'n 5 minuten sudderen.
  7. Schep de venkel op je bord, schep de bloemkoolpuree en ook de gebakken tilapiafilet erbij en verdeel als laatste de pompelmoespartjes rondom dit alles.
  8. Garneer met de resterende peterselie en bieslook en serveer!
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!