Porties |
Ingrediënten
- Min. 200 g Bloemkool in roosjes gesneden
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Max.10 g Kokosmelk (zonder additieven)
- Kruiden komijnzaad, kaneel en peper
- Max. 200 g Pompoen in blokjes gesneden
- Min. 2 Portobello's in reepjes gesneden
- Min. 200 g Oesterzwammen in reepjes gesneden
- Max. 0.5 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 5 g Rauwe amandelen
- Max. 75 g Feta light verkruimeld
Ingrediënten
|
Instructies
- Breng een laagje water aan de kook en verwarm de oven voor op 150 graden.
- Doe de bloemkool in de pan, kook dit in 10-15 minuten gaar, giet dit af, voeg de kokosmelk toe en pureer dit tot een gladde puree.
- Verhit de olie in een pan, voeg de uisnippers en de knoflook toe en fruit dit een aantal minuten. Voeg de gesneden paddenstoelen en de kruiden toe en bak dit tot ze beginnen te slinken.
- Voeg de pompoenblokjes toe en bak deze mee tot ze zacht worden en een kleurtje krijgen.
- Schep de inhoud van de pan door de bloemkoolpuree en schep dit mengsel op je bord, garneer met de amandelen en de feta en serveer!
Deel dit Recept
Add comment