Porties |
Ingrediënten
- Min. 200 g Bloemkool tot korrels geraspt of gemalen
- Max. 100 g Komkommer in blokjes gesneden
- Max. 1 Rode paprika in blokjes gesneden
- Max. 1 Tomaat in blokjes gesneden
- Max. 75 g Rucola
- Max. 75 g Feta in blokjes gesneden
- Een snufje Italiaanse tuinkruiden
- Een snufje Ongeraffineerd mineraalzout en peper
- Max. 1 el Olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 1 el Citroenrasp van een biologische citroen
Ingrediënten
|
Instructies
- Breng een laagje water aan de kook, voeg de Italiaanse kruiden toe en begiet de bloemkoolkorrels hiermee.
- Dek de korrels af en laat de korrels in zo'n 10 minuten garen/opzwellen.
- Giet het overtollige vocht af, maak de korrels los met een vork, meng de korrels met de olie en laat ze afkoelen.
- Meng de afgekoelde bloemkoolcouscous met de groentenblokjes, de citroenrasp, de fetablokjes en een snuf peper en zout, schep de salade op je bord en serveer.
Deel dit Recept
Add comment