Recept Afdrukken
Bloemkoolcouscous salade met paprika en rucola
Bloemkoolcouscous salade met paprika en rucola
Maaltijd Hoofdgerecht, Lunch
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht, Lunch
Porties
Ingrediënten
Bloemkoolcouscous salade met paprika en rucola
Instructies
  1. Breng een laagje water aan de kook, voeg de Italiaanse kruiden toe en begiet de bloemkoolkorrels hiermee.
  2. Dek de korrels af en laat de korrels in zo'n 10 minuten garen/opzwellen.
  3. Giet het overtollige vocht af, maak de korrels los met een vork, meng de korrels met de olie en laat ze afkoelen.
  4. Meng de afgekoelde bloemkoolcouscous met de groentenblokjes, de citroenrasp, de fetablokjes en een snuf peper en zout, schep de salade op je bord en serveer.
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!