Porties |
Ingrediënten
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Max. 200 g Boerenkool gesneden
- Max. 200 g Ananas in blokjes gesneden
- Max. 1 el Rauwe tahin (rauwe sesampasta)
- Max. 0,5 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Een paar druppels Tabasco
- Max. 1 el Koriander grof gehakt
- Max. 1 bosuitje In ringetjes gesneden
- Ma.x 35 g Parmezaanse kaas geraspt
- Min. 200 g Bloemkool tot korrels geraspt of gemalen
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de olie in een pan en fruit de uisnippers samen met de knoflook.
- Voeg de boerenkool toe, doe een deksel op de pan en laat de boerenkool in zo'n 5 minuten slinken (roer wel af en toe door).
- Breng in de tussentijd een laagje water aan de kook, giet dit over de bloemkoolkorrels en laat deze zo'n 10 minuten wellen.
- Schep de gewelde bloemkoolkorrels bij in de pan, voeg de Tabasco toe en roer het geheel goed door.
- Haal de pan van het vuur, roer de tahin en de ananasblokjes door het gerecht, schep het gerecht op je bord, garneer met bosui, kaas en koriander en serveer!
Deel dit Recept
Add comment