Porties |
Ingrediënten
- Max. 120 g Wilde zalmfilet
- Min. 200 g Bloemkool tot korrels gemalen of geraspt
- Max. 1 el Munt grof gehakt
- Max. 0.5 Courgette in lengteslierten geschaafd
- Max. 100 g Radijs in plakjes geschaafd
- Max. 1 el Citroensap
- Max. 1 el Olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 300 g Blauwe bessen
- Een snufje Ongeraffineerd mineraalzout en peper
Ingrediënten
|
Instructies
- Breng water aan de kook en giet dit over de bloemkoolkorrels.
- Voeg peper, zout en de helft vd olie toe, roer door en laat de korrels in min. 10 minuten opzwellen (gaar worden).
- Roer de korrels na 10 minuten los met een vork en giet overtollig vocht af.
- Meng de munt, het citroensap, de courgetteslierten, de radijsplakjes en de blauwe bessen door de bloemkoolcouscous en schep dit op je bord.
- Verhit de resterende olie in een pan, bak de zalm gaar en serveer deze bovenop de couscous.
Deel dit Recept
Add comment