Porties |
Ingrediënten
- Max. 150 g Bloemkool in kleine roosjes gesneden
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 1 Rood pepertje fijn gehakt
- Max. 50 g Prei fijn gehakt
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Kruiden tijm, kurkuma, kerriepoeder
- Max. 1.5 Ei
- Max. 10 g Parmezaanse kaas geraspt
- Een snufje Peper
Ingrediënten
|
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180 graden en bekleed een cakeblik met bakpapier.
- Breng een laagje water met aan de kook en kook de bloemkool roosjes in zo'n 15 minuten beetgaar.
- Giet de bloemkool af en maal of stamp ze tot een puree.
- Verhit de olie in een pan, voeg de ui snippers samen met de prei ringetjes, het fijngehakte pepertje en het kruidenmengsel toe en bak dit een aantal minuten.
- Laat de inhoud van de pan afkoelen en meng deze inhoud (inclusief de olie) vervolgens met de eieren, de geraspte kaas, de bloemkool puree en een snuf peper.
- Schep dit mengsel in het met bakpapier beklede cakeblik en bak de cake zo'n 45 minuten in de voor verwarmde oven (tot de bovenkant goudbruin is gekleurd).
Deel dit Recept
Add comment