Porties |
Ingrediënten
- Max. 200 g Bloemkoolrijst
- Max. 1 Bosuitje fijn gehakt
- Max, 1 handje Basilicum fijn gehakt
- Max. 1 handje Oregaano
- Een snufje Kerriepoeder
- Max. 1.5 Ei
- Max. 10 g Parmezaanse kaas geraspt
- Max. 1 el Olijfolie koud geperst (extra vergine)
Ingrediënten
|
Instructies
- Meng alle ingrediënten (m.u.v. de helft vd olie) met elkaar.
- Verhit je wafel of tosti ijzer.
- Smeer je wafel ijzer of tosti ijzer ijzer in met deze achtergehouden helft vd olie en giet een deel van het gevormde groenten-ei-kaas mengsel in de holtes van het ijzer.
- Sluit je wafel ijzer of tosti ijzer, wacht zo'n 5 minuten (tot het ei gaar is), schep de wafels op je bord, herhaal dit proces waar nodig (tot het groenten-ei-kaas mengsel) op is en serveer!
Deel dit Recept
Add comment