Recept Afdrukken
Bloemkool-spinazie stoofpotje
Bloemkool-spinazie stoofpotje
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Bloemkool-spinazie stoofpotje
Instructies
  1. Verhit de olie in een pan en fruit de uisnippers zo'n 2 minuten.
  2. Voeg een laagje water samen met de bloemkoolroosjes toe en laat de bloemkoolroosjes op laag vuur in zo'n 15 minuten gaar stoven.
  3. Voeg de kruiden en de kokosmelk toe en roer dit door.
  4. Voeg de zalmstukjes toe en laat deze mee stoven tot de zalmstukjes gaar zijn.
  5. Voeg de spinazie toe en laat dit in een minuutje al roerend slinken.
  6. Schep het stoofpotje op je bord en serveer!
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!