Porties |
Ingrediënten
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Min. 300 g Bloemkool in roosjes gesneden
- Kruiden paprikapoeder, peper en een paar druppels Tabasco
- Max. 20 g Kokosmelk (zonder additieven)
- Max. 120 g Wilde zalmfilet in stukjes gesneden
- Min. 1 handje Bladspinazie
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de olie in een pan en fruit de uisnippers zo'n 2 minuten.
- Voeg een laagje water samen met de bloemkoolroosjes toe en laat de bloemkoolroosjes op laag vuur in zo'n 15 minuten gaar stoven.
- Voeg de kruiden en de kokosmelk toe en roer dit door.
- Voeg de zalmstukjes toe en laat deze mee stoven tot de zalmstukjes gaar zijn.
- Voeg de spinazie toe en laat dit in een minuutje al roerend slinken.
- Schep het stoofpotje op je bord en serveer!
Deel dit Recept
Add comment