Recept Afdrukken
Bloemkool-spinazie stamppot
Bloemkool-spinazie stamppot
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Bloemkool-spinazie stamppot
Instructies
  1. Stoom of kook de bloemkoolroosjes gaar.
  2. Giet de stamppot af en stamp deze (samen met een beetje van het kookvocht) tot een puree.
  3. Roer de spinazie, de fijn gehakte tomaatjes en de pompoenpitten door de puree en breng op smaak met de pureekruiden.
  4. Verhit de olie in een pan.
  5. Bestrooi de kipstukjes met de kipkruiden en bak deze rondom bruin (en gaar).
  6. Schep de kipstukjes door de puree, schep dit mengsel (de stamppot) op je bord, garneer met de pompoenpitten en serveer!
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!