Porties |
Ingrediënten
- Min. 300 g Bloemkool in roosjes gesneden
- Max. 100 g Bladspinazie grof gesneden
- Max. 2 Zon gedroogde tomaten (zonder additieven) fijn gehakt
- Pureekruiden peper en nootmuskaat
- Max. 10 g Rauwe pompoenpitten
- Max. 120 g Kipfilet in stukjes gesneden
- Max. 0.5 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Kipkruiden uipoeder, knoflookpoeder, paprikapoeder, korianderzaad, chilipoeder, tijm, basilicum
Ingrediënten
|
Instructies
- Stoom of kook de bloemkoolroosjes gaar.
- Giet de stamppot af en stamp deze (samen met een beetje van het kookvocht) tot een puree.
- Roer de spinazie, de fijn gehakte tomaatjes en de pompoenpitten door de puree en breng op smaak met de pureekruiden.
- Verhit de olie in een pan.
- Bestrooi de kipstukjes met de kipkruiden en bak deze rondom bruin (en gaar).
- Schep de kipstukjes door de puree, schep dit mengsel (de stamppot) op je bord, garneer met de pompoenpitten en serveer!
Deel dit Recept
Add comment