Recept Afdrukken
Bloemkool risotto met snijbonen, courgette en Parmezaanse kaas
Bloemkool risotto met snijbonen, courgette en Parmezaanse kaas
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Bloemkool risotto met snijbonen, courgette en Parmezaanse kaas
Instructies
  1. Breng een laagje water met Italiaanse tuinkruiden aan de kook en kook de snijbonen hierin gaar.
  2. Verhit in de tussentijd de helft vd olie in een pan en fruit de uisnippers.
  3. Voeg de bloemkoolrijst toe en bak dit, al roerend, zo'n 2 minuten mee.
  4. Voeg azijn en een scheut kokend water met Italiaanse kruiden (het snijbonen kookvocht) toe en laat de bloemkoolkorrels het vocht opnemen.
  5. Bak in de resterende olie (in een andere pan) de courgetteblokjes gaar en bestrooi ook deze met Italiaanse kruiden.
  6. Giet de snijbonen af, meng deze samen met de gebakken courgetteblokjes door de risotto, schep de risotto op je bord en garneer met de kaas.
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!