Porties |
Ingrediënten
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Min. 200 g Bloemkool tot korrels geraspt
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Max. 200 g Tomaten in stukjes gesneden
- Max. 1 Rood pepertje fijn gehakt
- Een snufje Peper
- Min. 1 handje Basilicum fijn gehakt
- Max. 35 g Parmeaanse kaas geraspt
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de olie in een pan. Voeg de bloemkoolkorrels toe en roerbak deze 5-8 minuten.
- Voeg de knoflook toe en bak dit even mee.
- Voeg de tomatenstukjes en het fijn gehakte pepertje toe samen met een snuf peper en roerbak dit mee tot de tomatenstukjes wat zachter zijn geworden (waak ervoor dat de bloemkoolkorrels niet te zacht worden).
- Schep de bloemkoolrijst op je bord, garneer met de basilicum en de kaas en serveer!
Deel dit Recept
Add comment