Recept Afdrukken
Bloemkool-pompoen puree met rosbief
Bloemkool-pompoen puree met rosbief
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Bloemkool-pompoen puree met rosbief
Instructies
  1. Breng een laagje water aan de kook, voeg de bloemkool roosjes, de pompoen plakjes en de uisnippers toe en kook dit in 20-30 minuten gaar.
  2. Verhit de olie in een pan, bestrooi de rosbief met peper, braad de rosbief aan beide kanten aan en laat hem vervolgens in 25 minuten garen in diens eigen nat.
  3. Giet de groenten af, voeg de de kokosmelk en de kruiden toe en stamp dit tot puree.
  4. Schep de rosbief uit de pan, laat hem 10 minuten rusten en snijd hem vervolgens in plakken.
  5. Schik de plakken over je bord, schep met een ijsschep bollen puree naast de rosbief plakken en serveer!
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!