
Porties |
Ingrediënten
- Min. 300 g Bloemkool in roosjes gesneden
- Max. 100 g Pompoen in plakjes gesneden
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 20 g Kokosmelk (zonder additieven)
- Kruiden kurkuma en peper
- Max. 120 g Rosbief
- Max. 0.5 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
Ingrediënten
| ![]() |
Instructies
- Breng een laagje water aan de kook, voeg de bloemkool roosjes, de pompoen plakjes en de uisnippers toe en kook dit in 20-30 minuten gaar.
- Verhit de olie in een pan, bestrooi de rosbief met peper, braad de rosbief aan beide kanten aan en laat hem vervolgens in 25 minuten garen in diens eigen nat.
- Giet de groenten af, voeg de de kokosmelk en de kruiden toe en stamp dit tot puree.
- Schep de rosbief uit de pan, laat hem 10 minuten rusten en snijd hem vervolgens in plakken.
- Schik de plakken over je bord, schep met een ijsschep bollen puree naast de rosbief plakken en serveer!
Deel dit Recept
Add comment