Porties |
Ingrediënten
- Max, 0.5 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 20 g Kokosmelk (zonder additieven)
- Min. 300 g Bloemkool in roosjes gesneden
- Max. 2 Rode paprika's in stukjes gesneden
- Kruiden paprikapoeder, cayennepeper en peper
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 40 g Parmezaanse kaas geschaafd
- Min. 1 handje Koriander grof gehakt
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de olie in een soeppan, voeg de uisnippers, de paprikastukjes en de kruiden toe en dit een aantal minuten.
- Voeg een gewenste hoeveelheid water of eigen getrokken bottenbouillon samen met de bloemkoolroosjes en pompoenstukjes toe en breng dit aan de kook.
- Laat de groenten in zo’n 20 minuten gaar koken, voeg de kokosmelk toe en pureer de soep tot een gladde consistentie is ontstaan.
- Schep de gepureerde soep in een kom of bord, garneer met de kaasschilfers en de koriander blaadjes en serveer!
Deel dit Recept
Add comment