Recept Afdrukken
Bloemkool-kerrie muffins
Bloemkool-kerrie muffins
Maaltijd Tussendoortje
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Tussendoortje
Porties
Ingrediënten
Bloemkool-kerrie muffins
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Breng een laagje water aan de kook en kook de bloemkool in zo'n 10-12 minuten beetgaar.
  3. Stamp de bloemkool vervolgens fijn met een stamper.
  4. Meng dit met de overige ingrediënten.
  5. Verdeel het bloemkool-ei mengsel over muffinvormpjes en zet deze zo'n 20 minuten in de voor verwarmde oven tot ze gaar zijn.
  6. Dit kan je controleren door een prikker er in te steken: deze moet er dan schoon weer uit komen.
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!