Porties |
Ingrediënten
- Max. 200 g Bloemkool in roosjes gesneden
- Max. 1.5 Ei
- Max. 10 g Parmezaanse kaas geraspt
- Max. 1 el Tijm fijn gehakt
- Een snufje Kerriepoeder
- Een snufje Geelwortel
- Een snufje Ongeraffineerd mineraalzout en peper
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 1 Rood chilipepertje fijn gehakt
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
Ingrediënten
|
Instructies
- Verwarm de oven voor op 200 graden.
- Breng een laagje water aan de kook en kook de bloemkool in zo'n 10-12 minuten beetgaar.
- Stamp de bloemkool vervolgens fijn met een stamper.
- Meng dit met de overige ingrediënten.
- Verdeel het bloemkool-ei mengsel over muffinvormpjes en zet deze zo'n 20 minuten in de voor verwarmde oven tot ze gaar zijn.
- Dit kan je controleren door een prikker er in te steken: deze moet er dan schoon weer uit komen.
Deel dit Recept
Add comment