Porties |
Ingrediënten
- Max. 200 g Bloemkool in roosjes gesneden
- Max. 1.5 Ei
- Max. 10 g Parmezaanse kaas geraspt
- Kruiden tijm, peper, kerriepoeder, geelwortel (kurkuma)
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 1 Rood pepertje fijn gehakt
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
Ingrediënten
|
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Breng een laagje water aan de kook en kook de bloemkool in zo'n 10-12 minuten beetgaar.
- Stamp de bloemkool fijn met een puree stamper en meng de puree met de overige ingrediënten.
- Verdeel het bloemkool-ei mengsel over een aantal muffin vormpjes en zet deze zo'n 20 minuten in de voor verwarmde oven tot ze gaar zijn.
- Dit kan je controleren door een prikker er in te steken: deze moet er dan schoon weer uit komen.
Deel dit Recept
Add comment