Porties |
Ingrediënten
- Min. 1 handje Koriander grof gehakt
- Max. 20 g Kokosmelk (zonder additieven)
- Max. 200 g Tomaten grof gesneden
- Kruiden kerriepoeder en gemberpoeder
- Max. 100 g Pure tomatensaus (Passata)
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 1 Chilipepertje fijn gehakt
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Max. 0.5 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Min. 300 g Bloemkool in roosjes gesneden
- Max. 2 Eieren gekookt en gehalveerd
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de olie in een pan en fruit de knoflook samen met de kruiden, het fijn gehakte pepertje en de uisnippers.
- Voeg de bloemkoolroosjes toe en roer dit goed door.
- Voeg de tomatenstukjes toe en roer ook dit door.
- Voeg vervolgens de tomatensaus samen met een scheutje water en de kokosmelk toe, doe een deksel op de pan en stoof de groenten in 8-10 minuten gaar.
- Schep de curry op je bord, verdeel de gehalveerde eieren over de curry, garneer met koriander en serveer.
Deel dit Recept
Add comment