Recept Afdrukken
Bloemkool couscous met rozijnen en feta
Bloemkool couscous met rozijnen en feta
Maaltijd Hoofdgerecht, Lunch
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht, Lunch
Porties
Ingrediënten
Bloemkool couscous met rozijnen en feta
Instructies
  1. Breng een klein laagje water met de Italiaanse kruiden gemengd aan de kook en verhit in de tussentijd de olie in een andere pan.
  2. Bak de courgette- en paprikablokjes in een aantal minuten beetgaar.
  3. Voeg in de tussentijd de bloemkoolkorrels toe aan het kruidige, kokende water en laat dit zo'n 5 minuten staan en opzwellen onder regelmatig roeren.
  4. Giet waar nodig het overtollige water af, laat de bloemkoolcouscous afkoelen, meng het vervolgens met de gebakken groentenblokjes, de fetablokjes, de geweekte rozijnen, de munt en de cashewnoten en serveer!
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!