Porties |
Ingrediënten
- Min. 300 g Bloemkool tot korrels gemalen of geraspt
- Max. 1 Rode paprika in blokjes gesneden
- Max. 200 g Courgette in blokjes gesneden
- Max. 1 el Munt grof gehakt
- Een snufje Italiaanse tuinkruiden
- Max. 75 g Feta in blokjes gesneden
- Een snufje Peper
- Max. 0.5 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 10 g Rauwe cashewnoten
- Max. 40 g Rozijnen (zonder additieven) geweekt in lauw water
Ingrediënten
|
Instructies
- Breng een klein laagje water met de Italiaanse kruiden gemengd aan de kook en verhit in de tussentijd de olie in een andere pan.
- Bak de courgette- en paprikablokjes in een aantal minuten beetgaar.
- Voeg in de tussentijd de bloemkoolkorrels toe aan het kruidige, kokende water en laat dit zo'n 5 minuten staan en opzwellen onder regelmatig roeren.
- Giet waar nodig het overtollige water af, laat de bloemkoolcouscous afkoelen, meng het vervolgens met de gebakken groentenblokjes, de fetablokjes, de geweekte rozijnen, de munt en de cashewnoten en serveer!
Deel dit Recept
Add comment