Porties |
Ingrediënten
- Max. 1 bosje Raapstelen grof gesneden
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Max. 40 g Rucola
- Max. 0.5 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 20 g Kokosmelk (zonder additieven)
- Min. 200 g Bloemkoolrijst
- Een snufje Italiaanse tuinkruiden
- Een snufje Peper
- Max. 35 g Parmezaanse kaas geschaafd
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de olie in een pan en fruit de uisnippers.
- Voeg de knoflook en de bloemkoolkorrels toe en bak dit een aantal minuten mee.
- Voeg de raapstelen toe en laat dit al omscheppend slinken.
- Voeg de kokosmelk, de Italiaanse tuinkruiden, een snuf peper en een scheutje water toe en kook in een aantal minuten de bloemkoolkorrels gaar.
- Schep de rucola door de bloemkool couscous, schep de couscous op je bord, garneer met de kaas en serveer!
Deel dit Recept
Add comment