Recept Afdrukken
Bloemkool couscous met raapstelen en Parmezaanse kaas
Bloemkool couscous met raapstelen en Parmezaanse kaas
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Bloemkool couscous met raapstelen en Parmezaanse kaas
Instructies
  1. Verhit de olie in een pan en fruit de uisnippers.
  2. Voeg de knoflook en de bloemkoolkorrels toe en bak dit een aantal minuten mee.
  3. Voeg de raapstelen toe en laat dit al omscheppend slinken.
  4. Voeg de kokosmelk, de Italiaanse tuinkruiden, een snuf peper en een scheutje water toe en kook in een aantal minuten de bloemkoolkorrels gaar.
  5. Schep de rucola door de bloemkool couscous, schep de couscous op je bord, garneer met de kaas en serveer!
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!