Porties |
Ingrediënten
- Max. 1 Koolrabi knol in blokjes gesneden
- Max. 2 Paprika's in blokjes gesneden
- Max. 100 g Kipfilet in blokjes gesneden
- Kruiden paprikapoeder, gemberpoeder en knoflookpoeder
- Max. 2 el Naturel yoghurt
- Een snufje Peper
- Max. 1 el Citroensap
- Min. 1 handje Munt grof gehakt
- Min. 200 g Bloemkoolrijst
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de olie in een pan en bak de kipblokjes samen met de kruiden goudbruin.
- Breng in de tussentijd een laagje water aan de kook en stoom de bloemkoolrijst hierboven gaar.
- Voeg de koolrabi blokjes en paprikablokjes toe aan de kipblokjes en bak deze zo’n 10 minuten mee.
- Meng in de tussentijd de yoghurt met het citroensap en de gehakte munt tot een saus.
- Voeg de gare bloemkool couscous toe aan de pan met kip en groenten en meng alles goed, zodat de bloemkoolkorrels een kleurtje krijgen.
- Schep de couscous op je bord, besprenkel met de yoghurtsaus en serveer!
Deel dit Recept
Add comment