Porties |
Ingrediënten
- Min. 300 g Bloemkool tot korrels geraspt
- Max. 5 g Rauwe amandelen
- Pikante saus max. 5 g tahin, max. 1 eetlepel citroensap en max. 1 chilipepertje (fijn gemalen)
- Max. 0.5 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 1 Aubergine in halve plakjes gesneden
- Max. 10 g Rode ui gesnipperd
- Min. 1 handje Tijm fijn gehakt
- Een snufje Peper
- Max. 75 g Feta light in blokjes gesneden
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit een grilpan en gril de halve aubergineplakjes aan beide kanten tot ze zacht beginnen te worden en zet ze vervolgens apart.
- Verhit de olie in een pan en fruit de uisnippers.
- Voeg de bloemkoolkorrels, de tijm en een snuf peper toe en roerbak dit mengsel zo'n 10 minuten mee.
- Voeg de gegrilde halve aubergine plakjes toe en schep deze door de couscous.
- Schep de couscous op je bord, garneer met de fetablokjes, besprenkel met de pikante saus en serveer!
Deel dit Recept
Add comment