Recept Afdrukken
Bloemkool couscous met gegrilde aubergine
Bloemkool couscous met gegrilde aubergine
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Bloemkool couscous met gegrilde aubergine
Instructies
  1. Verhit een grilpan en gril de halve aubergineplakjes aan beide kanten tot ze zacht beginnen te worden en zet ze vervolgens apart.
  2. Verhit de olie in een pan en fruit de uisnippers.
  3. Voeg de bloemkoolkorrels, de tijm en een snuf peper toe en roerbak dit mengsel zo'n 10 minuten mee.
  4. Voeg de gegrilde halve aubergine plakjes toe en schep deze door de couscous.
  5. Schep de couscous op je bord, garneer met de fetablokjes, besprenkel met de pikante saus en serveer!
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!