Recept Afdrukken
Bloemkool couscous met gedroogde abrikozen
Bloemkool couscous met gedroogde abrikozen
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Bloemkool couscous met gedroogde abrikozen
Instructies
  1. Meng de kipfiletstukjes met kurkuma, korianderzaad, kaneel en zout en laat dit even intrekken.
  2. Verhit de olie in een pan, bak de gekruide kipstukjes tot deze gaar zijn en schep ze vervolgens uit de pan.
  3. Doe de knoflook, de uisnippers en het pepertje in de pan en bak dit een aantal minuten.
  4. Voeg de kip weer toe, maar dit keer samen met de pompoenblokjes en een scheut water.
  5. Laat dit zo'n 25 minuten stoven met deksel op de pan.
  6. Zet het vuur uit, voeg de bloemkoolkorrels met een nieuwe scheut water toe en laat de korrels met deksel op de pan gaar worden (en het vocht opslurpen).
  7. Schep de abrikozenstukjes door de bloemkoolcouscous, garneer de couscous met de amandelen en de koriander en serveer!
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!