Recept Afdrukken
Bloemkool-courgette soep
Bloemkool-courgette soep
Maaltijd Hoofdgerecht, Lunch
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht, Lunch
Porties
Ingrediënten
Bloemkool-courgette soep
Instructies
  1. Verhit de olie in een soeppan, voeg de uisnippers en de kruiden toe en fruit dit een aantal minuten.
  2. Voeg een gewenste hoeveelheid water of eigen getrokken bottenbouillon samen met de bloemkoolroosjes en courgettestukjes toe en breng dit aan de kook.
  3. Laat de groenten in zo’n 10 minuten gaar koken, voeg de kokosmelk toe en pureer de soep tot een gladde consistentie is ontstaan.
  4. Schep de gepureerde soep in een kom of bord, garneer met de kaasschilfers en serveer!
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!