Porties |
Ingrediënten
- Max. 0.5 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 20 g Kokosmelk (zonder additieven)
- Min. 200 g Bloemkool in roosjes gesneden
- Max. 1 Courgette in stukjes gesneden
- Kruiden kerriepoeder en peper
- Max. 10 g Parmezaanse kaas geschaafd
- Max. 10 g Rode ui gesnipperd
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de olie in een soeppan, voeg de uisnippers en de kruiden toe en fruit dit een aantal minuten.
- Voeg een gewenste hoeveelheid water of eigen getrokken bottenbouillon samen met de bloemkoolroosjes en courgettestukjes toe en breng dit aan de kook.
- Laat de groenten in zo’n 10 minuten gaar koken, voeg de kokosmelk toe en pureer de soep tot een gladde consistentie is ontstaan.
- Schep de gepureerde soep in een kom of bord, garneer met de kaasschilfers en serveer!
Deel dit Recept
Add comment